Hírek

Hírek

Közös értékrend

2022. január 18.

Az elmúlt évek járványhelyzete igencsak átrendezte a szabadságról alkotott véleményünket, mégis vannak olyan értékek, amik nem tudnak változni – akár a gazdasági, akár a civil életünkben. Ilyen a bizalom és a hűség is. A több, mint 25 éves múlttal és Magyarországon egyedülálló logisztikai referenciával rendelkező GHIBLI cégcsoport és a Zenit Kft. fúziója is ennek példája.

Tovább

Adott térben a sokszorosát!

2021. november 15.

2021 számos újítást hozott az immáron több, mint 30 éves múltra visszatekintő Zenit Kft. életében. Egyik ilyen kiemelkedő újdonság, hogy ettől az évtől kezdve cégünk kizárólagos magyarországi forgalmazója lett az osztrák fémipar csúcsminőségét képviselő Foreg® gördíthető polcrendszereknek is.

Tovább

A Vállalkozás: Az üzemi higiénia fenttartható eszközökkel és működéssel való minél tökéletesebb kiszolgálását zászlajára tűző CWS-Boco Hungary Kft. egyik profilkomponense az ipari szennyfogók, szőnyegek bérbe adása és életciklusukon át tartó karbantartása, tisztítása. A szolgáltatás intenzív logisztikai operációt igényel, amely leegyszerűsítve az ipari szőnyegek kihelyezésétől, azok tisztításra való visszaszállításán keresztül a mosást követő átmeneti betárolást, majd az újra helyszínre szállítást, kihelyezést foglalja magában.

Tovább

2021-ben a „Zenit történet” a 30. életévébe lépett: folyamatos interakcióban élünk a bennünket körülvevő történésekkel.

Tovább

Mottó: ”A reálisan elvégezhető feladatra vállalkozni nem „egyszerűség”, vagy kicsinyhitűség, hanem az egyedül korrekt, tényleges partneri magatartás”

Tovább

A ZENIT® Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. törekszik ügyfelei minél jobb kiszolgálására, így már a pályázati fázisban segítséget nyújt a kalkulációban, előzetes tervezésben valamint térítésmentes ajánlatkészítést biztosít partnerei számára.

Tovább