Állvány szerelés, költöztetés

Állvány szerelés, költöztetés

Állvány szerelés, költöztetés

 

A Zenit Kft. vállalja új és használt polc és állványrendszerek, galériás állványok, pódiumok, karos és szálanyag tároló állványok, gördíthető raklapos és irattári polcos állványok, bejárható és átjárható raklapos állványok, átfolyó görgős állványok szakszerű és a vonatkozó munkavédelmi előírásoknak megfelelő installálását, szerelését, bontását, újraépítését, költöztetését, melyről szerelési nyilatkozatot adunk.

Cégünk jelentős tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik új és használt állvány és polcrendszerekkel kapcsolatos állvány szerelési munkálatok elvégzésében. Tevékenységi körünk részét képezi a teljes raktárköltözés során a raktárban található állvány és polcrendszerek költöztetése, mely magában foglalja az állványok elbontását, csomagolását, rakodását, szállítását majd az új raktárban történő felépítését egyaránt. Teljeskörű szolgáltatásunk részét képezi a meglévő állványrendszerben található, be nem építhető, hibás állványalkatrész lista összeállítása. majd az új raktárban -a meglévő állványok felépítését megelőzően- az állványokra vonatkozó elrendezési terv és az ehhez kapcsolódó teherbírási adatok megadása.

Állvány szerelés, költöztetésA raktárak működése során gyakori, az ott tárolt áruféleségek változása. Ilyen esetekben a raklapos állványok használata során gyakori az állványrendszert alkotó gerendák átpozícionálása. A Zenit Kft. vállalja, hogy az ügyfél igényének megfelelően átszereli, sűríti vagy ritkítja a raklapos állványrendszer gerendaszintjeit, igény esetén gerendák szállításával. Fontos megjegyezni, hogy minden ilyen esetben, ha a gerendaszintek az eredeti állvány telepítéskori állapothoz képest megváltozásra kerülnek, szükséges elvégezni az adott állványrendszerre és az új állványkonfigurációra vonatkozó terhelés ellenőrző számításokat, mivel a gerenda szintek változásával az állványrendszer teherbírási értékei is változhatnak. Természetesen ezt követően az új teherbírási értékekkel új, az MSZ EN 15635 szabványnak megfelelő adattartalommal rendelkező, terhelési táblákat kell elhelyezni az állványrendszeren.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST