Hírek

A ZENIT újabb AutoStore-t épít Magyarországon

Fél éven belül második AutoStore kivitelezési projektünk építési munkálatai folynak. Norvégiában, az AutoStore központjában minősítést szerzett építő csapatunk gyorsan és precízen végzi munkáját.

Az ügyféllel együttműködve segítjük a teljes integrációs folyamatot, a padló előkészítésétől, az építésen át, a rendszer beüzemeléséig. Csapatunk foglalkozik az időszakos karbantartások elvégzésével is, ezzel zökkenőmentes működést biztosítva partnereink számára.

Az AutoStore rendszer számos előnyt kínál a hagyományos tárolási módszerekkel szemben. Mindenekelőtt jelentős helytakarékosságot eredményez, a rendszer alapterülete töredéke a kézi raktárnak vagy a különböző állványrendszereknek. Ezenkívül a robotok által végzett munka gyorsabb és hatékonyabb, mint a kézi raktározás, ami csökkenti a munkaerőigényt és növeli a termelékenységet.

Egy adott rendszeren belül az összes robot egymástól függetlenül működik. Az AutoStore rendszerek rendelkezésre állása átlagosan 99,7%.

A rendszer akár 24/7-es működést is képes támogatni, és a robotok működéséhez nincs szükség raktárvilágításra.

A hagyományos person-to-goods rendszerekben a munkatársaknak sok esetben kilómétereket kell gyalogolni, hogy a szükséges rendelésállományt összeszedjék a raktár területéről. Az AutoStore által nyújtott goods-to-person elv hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, a dolgozók fizikai terheltsége jelentősen csökken, nem fáradnak el annyira, ezzel javítva a hatékonyságot és a dolgozók jóllétét.

Ha többet szeretne megtudni az AutoStore-ról és arról, hogyan javíthatjuk az Ön raktárának teljesítményét, keressen minket bátran.