Tartályok és Hordók

Tartályok és Hordók

Tartályok és Hordók

Bár a Zenit Kft. fő termékcsaládjába az állványrendszerek tartoznak, ez korántsem jelenti azt, hogy csak ez lenne a szakterületünk. Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy komplex logisztikai szolgáltatást tudjon nyújtani megrendelői részére. Így a legkülönfélébb árufajták tárolási problémái megoldására is széles termékpalettával rendelkezünk. Legyen szó az ipari területen gyakran használt  tárolóládákról, rekeszekről, rácsos keretekről, szállítóládákról vagy akár a háztartásokban is praktikus MH bokszokról és hobby bokszokról, számos termékkel segítjük megrendelőinket. De nem csupán a tárolás, a csomagolás és az anyagmozgatás területén is professzionális megoldásokat kínálunk. Sőt, az utcai bútorok, kerékpártárolók területén is komoly referenciákkal rendelkezünk és akár csarnok és műhelyirodák kulcsrakész kivitelezésében is partnerek vagyunk. Arra törekszünk, hogy cégmérettől függetlenül a logisztikai folyamatokat több ponton is segítsünk optimalizálni és ezzel időt és költséget takarítsunk meg a hozzánk forduló cégeknek. Mindeközben szakértő csapatunk folyamatosan áll ügyfeleink rendelkezésére, hogy mindenkit az igényeinek legmegfelelőbb termékkel szolgálhassunk ki. Rendelési mennyiségeinket úgy alakítottuk ki, hogy akár magán felhasználók számára is elérhetőek legyenek ezek a speciális cikkelemek. Hiszen ami egy ipari raktárban nagyban jól működik, az leképezhető egy kisbolt áruraktárában, vagy egy családi ház pincéjében is. Ha ugyanis rendet teremtünk, azzal hasznos és értékes területet nyerhetünk egyéb funkcióknak. Más szempontból viszont az áru biztonságos tárolása és szállítása alapkövetelmény üzleti ügyfeleinknél, ezért cégünk igyekszik minden árufajtához megfelelő tárolási megoldást kínálni. Ebből a szempontból különleges árufajta minden folyékony áru, ami hordós tárolást igényel.
 
A Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. széles termékválasztékában megtalálhatók a különböző tartályok és hordók is. Műanyag hordók, fém hordók, hordó nyitók, dugók, kármentő tálcák és gyűjtőkádak.
 
Fontos, hogy minden anyaghoz a megfelelő tároló eszközt válasszuk, amely a tárolandó anyaghoz alkalmazkodva egyrészt megvédi azt, másrészt a legoptimálisabb szállítást tesz lehetővé. Főleg folyékony anyagoknál figyelembe kell venni, hogy a tároló eszközből ne tudjon semmi kioldódni és szállítás közben is védenie kell a folyadékot a szivárgástól. Ugyanakkor a hordónak megfelelő módon kell nyílnia és szükség esetén visszazáródnia. Fontos szempont lehet továbbá a tisztíthatósága és az esetleges többszöri felhasználás. Figyelembe kell venni, hogy milyen szállítási körülményeknek kell ellenállnia (tengeri,vasúti ,közúti szállítás), éri-e UV sugárzás vagy szélsőséges hőmérséklet stb.,  mennyire elvárt a masszív szerkezet. Arra is figyelni kell, hogy a megfelelő hordó nyitó eszközzel is rendelkezzünk, ha újra kell dugózni, akkor legyen raktáron a megfelelő méretű hordó dugó és hordókulcs is. A műanyag gyűjtőkád, a hozzá kapható műanyag felhajtó rámpa és a rozsdamentes kármentő tálca pedig praktikus kiegészítők ott, ahol üzemszerűen nagyobb számú hordóval dolgoznak.
 
Az egyik megoldás lehet a Zenit Kft. kínálatában szereplő műanyag hordó, melynek anyaga PE (polietilén), a legszélesebb körben használt műanyag. Azért is olyan népszerű a csomagoló iparban, mert olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fagyállóság és az UV sugaraknak való ellenállás. Ezek a kék színű hordók kétféle méretben: 120 literes és 220 literes űrtartalommal rendelhetők. Záródásuk 2” illetve 3,4” dugóval megoldott és kialakításuknak köszönhetően a hordók egymásra helyezve is tárolhatók.
 
A kék műanyag hordók egy másik fajtájában a levehető fedél horganyzott, leszorító bilinccsel rögzül.  Négy féle űrtartalommal kapható:30-60-120-220 literes verzióban, így magassága: 518-628-800-975mm. Szintén PE műanyagból készül, stabil és könnyen kezelhető hordó és szintén ellenáll az UV sugaraknak, miközben fagyálló.
 
A Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. még egy kivitelben kínál műanyag hordókat. Ezek a hordók menetes fedéllel rendelkeznek a korábbi dugóval vagy levehető fedéllel záródó hordóktól eltérően. Anyagukban hasonlóan PE műanyagból készülnek, a higiéniai alkalmasságról szóló bizonylat száma pedig: 94250 ITC. Háromféle űrtartalommal rendelhetők: 70 literes, 120 literes és 160 literes méretben.
   
Mérettől függően ezekben a műanyag hordókban sokféle dolgot lehet biztonsággal tárolni vagy szállítani, de nyilvánvalóan a leggyakoribb felhasználása az élelmiszeripar területén van. Ugyanakkor nem csupán üzleti felhasználók vásárolhatnak a Zenit Kft-nél, hiszen a hordóknál is a minimális rendelési mennyiség 1db, így ha valaki cefrét, bort, savanyúságot, takarmányt tárolna vagy esetleg egy nagyobb méretű hordóban esővizet gyűjtene, cégünktől beszerezheti hozzá a legalkalmasabb műanyag hordót.
 
Nagyobb igénybevétel esetén a fém hordókat ajánljuk. Ezek a 200 literes horganyzott fém hordók különféle kivitelben kaphatók: levehető fedéllel és dugós kivitelben. Utóbbi verziónál a dugó lehet a hordó tetején vagy a hordó köpenyen, az oldalán. Így mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb hordót. Ezek az acéllemez hordók egyaránt 820mm magasak, átmérőjük pedig 595 mm. A szállítás, mozgatás során fellépő igénybevételnek megfelelően a fém hordók köpenye préselt merevítőkkel forrasztott és megerősített. A hordó alját és tetejét a köpeny találkozásánál többszörös perem köti össze, hogy szerkezete biztonságos és kompakt legyen. Ezen horganyzott lemezből készült fém hordóknak a használata a nemzetközi szállítási előírások alapján engedélyezett: tengeri szállításra (IMDG-Code), vasúti szállításra (RID) és közúti szállításra (ADR).
 
A levehető fedelű hordók fedelén gumitömítés van, a záródást pedig karos leszorító bilinccsel lehet megoldani. A dugós fém hordók töltőnyílásánál a dugót fogazott szalaggal ellátott védőzárral lehet biztosítani.  A szivárgás megakadályozását plusz szigetelőanyag biztosítja. Fontos tudni, hogy ezeknek a hordóknak a szerkezete lehetővé teszi a többszörös felhasználást és az újrahasznosítást, ami még költséghatékonyabbá teszi alkalmazásukat.
 
A peremes hordók nyitását szakszerűen kell elvégezni, amihez a Zenit Kft. karos hordónyitót ajánl. A kar hossza 530mm a hatékonyabb vágás érdekében és a szerkezet önsúlya mindössze 3,5kg, hogy kezelése mindenkinek könnyű legyen. A hordó nyitó a hordó peremének magasságához állítható. A hordónyitó késkészlet csomagban rendelhető: 2 darab van egy csomagban.
 
A Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. kínálatában a fém hordókhoz dugók is rendelhetők 2 colos és ¾ colos méretben. Felületkezelésük: tűzihorganyzott és darabonként vásárolhatók. Ugyanezekben a méretekben elérhetők a szintén tűzihorganyzott hordókulcsok is.
 
A négy darab hordó tárolására alkalmas műanyag gyűjtőkád robosztus szerkezetű, különleges polietilénből, rotációs eljárással készül.  Legfeljebb 220 literes műanyag vagy fém hordókhoz használható. A benne található műanyag rács kivehető, így az könnyen tisztítható. Alapanyagának köszönhetően a vegyszerek többségével szemben ellenálló, így felhasználási területe igen széles. A műanyag gyűjtőkád mérete 1245x1244x260mm, önsúlya csupán 38kg. Ehhez a gyűjtőkádhoz a zenit Kft. termékválasztékában megtalálható a műanyag felhajtó rámpa is, amivel a hordók mozgatását lehet lényegesen megkönnyíteni a gyűjtőkádra fel- és letároláskor. Két fajta rozsdamentes kármentő tálca rendelhető a Zenit Kft-től: 1200x400x50mm és 1000x400x50mm méretben.
 
Amennyiben tehát műanyag vagy fém hordókra lenne szüksége, a Zenit Kft. munkatársai állnak rendelkezésére, hogy szakértő segítségükkel kiválaszthassa a legmegfelelőbb cikkelemet kínálatunkból. Ha pedig pontosan tudja, mire van szüksége webshopunkban 0-24 órában leadhatja megrendelését. Ugyanitt érdemes akciós ajánlatainkat is böngészni.